A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720042564.8362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Smiley canta pentru bobocii de la “Cuza”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
20-09-2012, ora 15:00

Smiley canta pentru bobocii de la “Cuza”

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 29 septembrie - 1 octombrie, bobocii "Cuza" care vor trece pe Copou, prin fata Corpului A, vor fi intampinati cu o mapa de bun-venit pregatita special pentru ei. In plus, acestia vor primi informatii practice de la angajati si voluntari, vor cunoaste institutiile culturale ale Iasiului si vor putea practica sport in aer liber. Cel mai asteptat moment al evenimentului este concertul Smiley, care va avea loc duminica, 30 septembrie, pe esplanada din fata Corpului B.

Sambata, duminica si luni, pe trotuarul din fata cladirii Universitatii, vor fi amplasate puncte de informare, deschise intre orele 10.00 si 17.00, de unde bobocii vor afla informatii despre bursele de studiu, stagii de practica, serviciile de cariera ale Universitatii si mobilitatile in strainatate. In plus, vor fi prezenti reprezentanti ai institutiilor culturale din Iasi, ai asociatiilor studentesti, partenerilor si sponsorilor UAIC.

In timpul celor trei zile, bobocilor li s-au mai pregatit tururi ale orasului, workshopuri utile despre viata de student si un spatiu destinat sportului in aer liber. Duminica dupa-amiaza vor avea loc simultan, in toate cele 15 facultati, intalniri intre boboci si colegii mai mari, in cadrul unui program de mentorat de amploare, in care s-au inscris deja 1000 de boboci si 400 de mentori.

Luni, 1 octombrie, de la ora 10.00, studentii vor putea participa la deschiderea festiva a anului universitar ce va avea loc in Aula Magna "Mihai Eminescu". Ziua se va incheia cu o petrecere dedicata tot bobocilor, in Cantina "Titu Maiorescu".

"Bun venit la UAIC" se afla deja la cea de-a doua editie. Evenimentul este organizat in deschiderea anului academic pentru a face cat mai frumoasa si mai usoara trecerea de la statutul de elev la viata de student. Realizata dupa modelul activitatilor de orientare din universitatile americane, „Bun venit” ramane cea mai mare manifestare de acest gen din mediul universitar romanesc.

Foto: bestmusic.ro

     
Tag-uri: Smiley, concert, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii