ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2012, ora 15:19

Skoda Octavia declarata furata din Romania descoperita la Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un autovehicul, care in urma verificarilor s-a dovedit a fi furat din Romania.

Pe data de 11 noiembrie, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, L.R., cetatean cu dubla catatenie, Israel si R.Moldova, in varsta de 44 de ani, conducand un autovehicul marca Skoda Octavia, inmatriculat in R. Moldova.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca autovehiculul in cauza figureaza ca fiind semnalat furat din Romania din 2010”, informeaza IJPF.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiuni de furt calificat ce urmeaza a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Autovehiculul in valoare de 40.698 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Sculeni, in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: 4tuning.ro

     
Tag-uri: masina, furt, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii