A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673148.395.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Skirtbike, la Iasi. Sute de femei au participat la parada biciclistelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-06-2015, ora 08:05

Skirtbike, la Iasi. Sute de femei au participat la parada biciclistelor

Articol de Cristian Amariei
Iasul a fost umplut de flori si culoare. Imbracati elegant, peste 300 de biciclisti au pedalat pe strazile orasului. In rochite colorate si multe accesorii la bicicleta, iubitoarele sportului pe doua roti au sarbatorit cea de-a cincea editie a Skirtbike la Iasi.
Sfarsitul de saptamana a fost unul plin de culoare la Iasi. Pe strazile din oras au claxonat cateva sute de tinere cochete, participante la SkirtBike. Fetele s-au intrecut in tinute care de care mai colorate, accesorizate cu tot felul de obiecte si incaltate cu pantofi cu toc.

"In primul rand, am fost in piata si mi-am cumparat flori. In al doilea rand, dimineata am stat putin la soare si in al treilea rand ieri am mers doua ore cu bicicleta. Asta e toata pregatirea din ultimele 12 luni."
"Eu biciclesc de la doi ani. - si pe tocuri, asa, cat de des pedalati? - intotdeauna. Este mult mai usor sa pedalezi cu tocuri decat sa mergi pe tocuri."

"Pentru ziua de azi, m-am decis sa ma imbrac in portocaliu si mi-am luat si o floare portocalie, cateva flori, crini, ce am mai gasit pe la magazin. Mi se pare o initiativa super."

"Am cosuletul pentru ca intentionez sa ma deplasez cu bicicleta in oras. Am si un copil, fac si cumparaturi si atunci am loc de toate."
De la o editie la alta, parada bicicletelor prinde tot mai mult teren. Anul acesta, evenimentul a avut un numar record de persoane.

Iordana Leahu, organizator: "prin aceste eveniment, vrem sa invitam toate fetele sa vada ca se poate pedala si in tinuta eleganta. Ca este chic sa mergi pe bicicleta prin oras, la serviciu sau la scoala."

Pentru o bicicleta cat mai eleganta, participantele au dat si 1.500 de lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii