A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677283.0112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Situatia fostilor angajati ai CET se afla sub zodia incertitudinii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-09-2012, ora 18:20

Situatia fostilor angajati ai CET se afla sub zodia incertitudinii

Articol de Diana Dumitriu

Cei 626 de disponibilizati de la fosta Centrală Electro Termică (CET) Iaşi au ramas doar cu promisiunile premierului Victor Ponta dar fara salariile compensatorii care li se cuvin.

Primarul Gheorghe Nichita a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca nu au fost gasite solutii privind acordarea de salarii compensatorii pentru disponibilizatii de la CET, desi a inaintat mai multe memorii in acest sens. Desi premierul Ponta a promis solutionarea problemei inca din timpul vizitei sale la Iasi, de pe 31 mai, Gheorghe Nichita a aflat azi ca Ministerul Finantelor nu este de acord cu plata ajutoarelor de concediere in cazul disponibilizatilor de la CET. Cu toate acestea el este optimist si crede ca Executivul va adopta solutia salvatoare in cursul saptamanii viitoare.

Saptamana viitoare sper intr-o noua analiza pe care o voi avea chiar cu Premierul, sa-i solicit gasirea solutiilor financiare si legale pentru ca sa putem ajuta acele familii care au fost disponibilizate, acele familii care asteapta salariile compensatorii”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Disponibilizatii s-au saturat insa de promisiunile conform carora isi vor primi cei 14 milioane de lei, asa ca sunt hotarati sa reinceapa protestele sistate in iulie, dupa ce guvernantii le-au promis ca vor rezolva problema.

     
Tag-uri: angajati, CET, bani, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii