A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662164.3901.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sistemele de securitate si paza a magazinelor din Iasi, verificate de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2014, ora 16:43

Sistemele de securitate si paza a magazinelor din Iasi, verificate de politisti

Articol de Madalina Irimia

La data de 23 septembrie, intre orele 10:30 - 14:30, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie au desfasurat o actiune pe raza de competenta pentru verificarea modului de respectare a Legii 333/2003, urmarindu-se modul de asigurare cu sisteme de securitate si paza a unitatilor economice cu capital de stat sau privat, a unitatilor economice unde se desfasoara activitati cu valori insemnate, a scolilor de pe raza de competenta, precum si depistarea grupurilor de persoane care sunt predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Au fost controlate 6 unitati, fiind verificati 4 paznici. Au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale, una pentru un agent de paza si 4 administratorilor de unitati verificati. De asemenea, au fost facute 2 informari catre administratorii de unitati economice. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 4100 lei.

A fost sanctionat reprezentantul unei societati comerciale, conform Legii 333/2003cu suma de 2000 lei, intrucat punctul de lucru nu era asigurat cu sisteme de securitate si paza conform cerintelor legale. A fost sanctionata si o societate comerciala cu punct de lucru in mun. Iasi cu suma de 2000 lei, intrucat avea expuse bijutierii in spatii neprevazute cu geam rezistent la atacuri manuale. A mai fost sanctionat H. Dorel, de 50 ani, din com. Tomesti, agent de securitate, cu suma de 100 lei, intrucat a parasit postul de paza fara justificare.”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii