ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-01-2012, ora 07:50

Sindicalistii din educatie si sanatate anunta proteste de amploare la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Sindicalistii ieseni din educatie si sanatate au anuntat ca vor organiza, vineri, un miting de protest in centrul Iasului, actiuni similare fiind programate si pentru zilele de sambata si duminica.

Laviniu Lacusta, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi, cel mai mare sindicat din invatamantul preuniversitar iesean, care numara peste zece mii de membri, a precizat ca vineri in Piata Palatului Culturii din Iasi va fi organizat un miting de protest, actiunea fiind programata intre orele 15.30 si 20.00.

La randul sau, liderul SANITAS Iasi, Viorel Tanase, a precizat ca vineri va avea loc o manifestatie de amploare in centrul orasului.

Liderul SANITAS Iasi a precizat ca sindicalistii pe care ii reprezinta nu se vor deplasa la Bucuresti pentru a se alatura celor care "smulg borduri si folosesc pietre".

Luni, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, totodata lider local al PSD, a spus ca face un apel catre ieseni sa se comporte civilizat, la fel cum au facut-o si duminica, cand in strada au iesit 500 de persoane.

Cateva sute de persoane au protestat, sambata si duminica, in Piata Unirii din Iasi, participantii scandand "Jos Basescu" si "Demisia".

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii