A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662465.1546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simpozionul International „Valente europene in educatie” la Colegiul National „G. Ibraileanu” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
02-04-2013, ora 14:58

Simpozionul International „Valente europene in educatie” la Colegiul National „G. Ibraileanu” din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 5 aprilie, la ora 10.00, la Casa de Cultura a Municipiului Iasi „Mihai Ursachi” are loc deschiderea Simpozionului International „Valente europe in educatie”, editia a VII-a, eveniment devenit traditional in ethos-ul scolii romanesti si care va marca incheierea activitatilor din cadrul Programului „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Aceasta manifestare de prestigiu se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Casa de Cultura a Municipiului Iasi „Mihai Ursachi” si Asociatia „ELPAR” (Asociatia „Elevi-Parinti-Profesori” ai Colegiului National „G. Ibraileanu”).

Lucrarile pe cele patru sectiuni ale simpozionului - Management si marketing educational, Strategii didactice, Invatarea pe tot parcursul vietii si Educatia pentru conservarea si protejarea mediului inconjurator - vor fi sustinute la Colegiul National „G. Ibraileanu” incepand cu ora 12.00.

Manifestarea stiintifica se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul prescolar, preuniversitar, universitar, profesorilor psihopedagogi si managerilor educationali.

     
Tag-uri: simpozion, colegiu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii