ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2012, ora 03:37

„Si ei il asteapta pe Mos Craciun”. Campanie umanitara destinata copiilor din sectia Oncologie de la Spitalul „Sf. Maria” din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea „Petre Andrei” (UPA) din Iasi, in parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Sociala (CDS), a organizat campania umanitara „Si ei il asteapta pe Mos Craciun”, exclusiv pentru copiii din sectia de Oncologie din cadrul Spitalului „Sf. Maria” din Iasi. UPA din Iasi si CDS vor oferi daruri pentru copiii bolnavi de cancer, respectiv: jucarii, jocuri, carti de colorat, carti de citit, culori, hainute si portocale.

Multumim tuturor celor care s-au alaturat in aceasta campanie sociala, in mod special cadrelor didactice si personalului auxiliar din cadrul universitatii, precum si celor care au dovedit ca pot fi generosi. Derulam aceasta campanie de 5 ani, pentru ca ne pasa de toti copiii si pentru ca implicarea in viata comunitatii inseamna simple gesturi, dar pline de caldura sufleteasca”, a declarat conf.univ.dr. Anca Tompea, coordonatorul actiunii.

Ca si in alti ani, studentii din cadrul UPA si voluntarii CDS vor repartiza donatiile, pe categorii de varsta si gen, iar marti, 18 decembrie, la ora 14.00, vor merge la Spitalul „Sf. Maria” din Iasi, unde se vor intalni cu copiii carora le vor fi oferite aceste daruri.

     
Tag-uri: UPA, cadouri, spital, copil, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii