A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865877.3744.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sfanta evaziune fiscala. Politistii ieseni au confiscat 62 de kilograme de lumanari si 380 de candele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2014, ora 11:53

Sfanta evaziune fiscala. Politistii ieseni au confiscat 62 de kilograme de lumanari si 380 de candele

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 7 aprilie, politistii ieseni au continuat actiunile pe linia prevenirii si combaterii infractionalitatii de natura economica, prevenirea infractiunilor cu violenta si a furturilor, precum si combaterea infractionalitatii stradale, pe raza intregului judet.

Astfel, peste 100 de politisti din cadrul structurilor de Investigare a Fraudelor, Rutiera, Transporturi si Ordine Publica, au actionat in intregul judet, atat pe raza municipiilor, oraselor si localitatilor rurale, cat si in afara acestora, in vederea mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica. In cadrul actiunii politistilor au verficat 326 de agenti economici si mijloace de transport, fiind constatate 5 infractiuni de evaziune fiscala, si au fost aplicate 346 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 145.745 lei.

In urma unor controale la 4 societati comerciale din comuna Belcesti, judetul Iasi, s-a constatat ca aveau expuse spre comercializare candele si lumanari fara a detine autorizatii in acest sens. Societatile au fost sanctionate cu cate 1000 lei, fiind confiscate in total 62 de kilograme de lumanari si 380 de candele.

Politistii au intocmit 2 dosare penale sub aspectul sav arsirii infractiunii de contrabanda, pe numele a doua persoane, un tanar de 26 de ani, respectiv o femeie de 44 de ani, care au fost depistate in zona Pietei Nicolina, in timp ce comercializau tigarete de contrabanda. Totodata, a fost sanctionata contraventional o femeie de 54 ani, care a fost depistata in Piata Chirila in timp ce vindea tigari de provenienta Republica Moldova.

Foto: northernlight.com.au

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii