A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661888.7277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta intra in competitie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-05-2013, ora 18:00

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta intra in competitie

Articol de Madalina Irimia

La fel ca in anii trecuti, luna mai este dedicata competitiilor in domeniul situatiilor de urgenta. Daca ziua de 16 mai a oferit copiilor posibilitatea sa-si demonstreze abilitatile in cadrul concursului “Prietenii Pompierilor”, incepand cu data de 18 mai, in judetul Iasi se va desfasura etapa zonala a concursului Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta.

Astfel, in zilele de 18, 19, 25 si 26 mai, in centrele zonale din Iasi, Podu Iloaie, Hirlau, Tirgu Frumos, Raducaneni, Tatarusi, Sipote, Helesteni, Lespezi, Tibanesti, Bivolari, membrii serviciilor voluntare din localitatile apropiate vor arata, pe parcursul a trei probe practice - “Pista cu obstacole pe 100 m”, „Stafeta 4 x 100 m”, „Dispozitivul de interventie”, ca au deprinderile necesare interventiilor in situatii de urgenta.

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta este postat pe site-ul ISUJ Iasi, www.isujis.ro.

Amintim rezultatele deosebite obtinute anul trecut de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Lespezi, clasat pe locul al-II-lea la etapa nationala a acestui concurs.

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta se constituie in comune, orase si municipii, in subordinea consiliilor locale, ca structuri specializate, organizate cu personal angajat si /sau voluntar, in scopul apararii vietii, avutului public si / sau a celui privat impotriva incendiilor si a altor calamitati, in sectoarele de competenta stabilite cu avizul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi ureaza mult succes serviciilor participante si ii asigura ca aceste concursuri se vor desfasura in spiritul fair play-ului.

     
Tag-uri: ISUJ, Iasi, competitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii