A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817571.1444.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sensuri unice pe trei strazi din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2015, ora 09:44

Sensuri unice pe trei strazi din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Comisia de circulatie din cadrul municipalitatii iesene a stabilit introducerea sensului unic pe trei strazi din zonele Socola, Copou si Moara de Vant. Toate cele trei modificari de reglementari au fost analizate impreuna cu reprezentanti ai Politiei Rutiere si au drept scop decongestionarea traficului din zonele aferente si evitarea blocajelor pe strazile inguste.

Sens unic va fi instituit pe strada Veniamin Costache, unde se va circula dinspre bd. Socola spre str. Mitropolit Varlaam. In Copou, sens unic va fi pe str. Pojarniciei, langa scoala Carol I, circulatia desfasurandu-se pe directia str. Toma Cozma spre str. Turcu. O a treia modificare de circulatie vizeaza zona Moara de Vant – C.A. Rosetti, in preajma statiei peco. Sectoare din str. Marta vor avea sensuri unice pe zona de bifurcatie dinspre bd. C.A. Rosetti. Practic pe o ramura a strazii va fi sens unic spre str. Brandusa si cealalta ramura va fi rezervata traficului de coborare dinspre Brandusa spre C.A. Rosetti.

Comisia de circulatie a avizat in sedinta din aceasta saptamana lucrarile de reparatii la trecerea peste calea ferata a drumului ce duce la Tomesti. „Regionala CFR Iasi intentioneaza sa repare traversarea pe 3 sau 6 aprilie. Am dat acest aviz cu specificarea clara: fara blocarea in totalitate a traficului, sau lucrul pe timp de noapte“, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

     
Tag-uri: iasi, indicator, sens unic
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii