ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
12-02-2013, ora 16:05

Senatorul Florin Constantinescu a adresat o interpelare premierului Victor Ponta din cauza primariei Vladeni

Articol de Diana Dumitriu

Senatorul PSD Florin Constantinescu a transmis Guvernului Romaniei o interpelare ce vizeaza deblocarea fiscala a comunei Vladeni. In adresa trimisa premierului Victor Ponta, Constantinescu aminteste ca de data de 11 iulie 2008 conturile Primariei Vladeni au fost blocate prin masura de indisponibilizare a tuturor veniturilor, prin executare silita, din cauza rezilierii contractului de finantare nerambursabila, incheiat cu Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APIA), din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ca urmare a unor nereguli constatate in exploatarea investitiei si a prevederilor contractuale.

Potrivit senatorului PDS, din cauza acestei masuri, comuna Vladeni este in imposibilitatea de a asigura functionarea unitatii si de a servi cetatenii, institutiile si societatile comerciale care contribuie cu impozite si taxe la bugetul local.

Senatorul PSD Florin Constantinescu, considera ca singura solutie de deblocare a conturilor comunei Vladeni, judetul Iasi, este un ajutor din partea Guvernului Romaniei, solicitand dispunerea masurilor necesare rezolvarii acestei situatii.

Referitor la cele doua intrebari sustinute in aceasta saptamana in cadrul sedintei plenului Senatului, prima intrebare a fost adresata Companiei Nationale de Investitii, avand ca obiect construirea unui Camin Cultural in satul Crivesti, comuna Vanatori, judetul Iasi.

Cea de-a doua intrebare a fost adresata ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine – Dan Sova. Intrebarea a avut ca obiect soseaua de centura a Municipiului Pascani. Senatorul PSD Constantinescu a solicitat urgentarea finalizarii acestei investitii, avandu-se in vedere importanta acesteia pentru cetatenii Municipiului Pascani si nu numai.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii