A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815848.7766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Seminarul de gatit” la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2013, ora 16:24

“Seminarul de gatit” la USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi sunt invitati sa isi etaleze calitatile de bucatari, in fata unui juriu, la cea de a doua editie a “Seminarului de gatit” programat pentru 4 aprilie, de la ora 14.00 in campusul Universitatii.

Planurile pentru desfasurarea concursul de “bucatarit”, unul din cele mai inedite proiecte ale studentilor pentru alungarea monotoniei, au inceput inca de saptamana trecuta cand a fost lansata invitatia pentru inscrierea in competitie.

Succesul foarte mare pe care l-am avut in randul colegilor nostri anul trecut ne-a determinat sa organizam si cea de a doua edite a „Seminarului de gatit”. Ne-am mobilizat, am cautat sponsori si putem spune ca anul acesta va fi o competitie mai completa, cu degustari, cu invitati de marca ce vor gati pentru participanti, dar si cu lectii despre terapia condimentelor in mancare”, a spus Remus Gheorghita, student in cadrul Facultatii de Zootehnie, responsabil de proiect.

In competitie s-au inscris deja 16 echipe cu 32 de studenti, iar jurizarea va fi realizata de un profesor, un student si un reprezentant al sponsorilor.

     
Tag-uri: seminar, gatit, USAMV, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii