A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662276.4839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seminar informativ regional organizat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2014, ora 10:00

Seminar informativ regional organizat la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala organizeaza Seminarul Informativ din regiunea Nord-Est cu privire la Programul RO10 „Copii si tineri in situatii de risc si Initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si promovarea incluziunii sociale” (CORAI), program finantat prin Granturile SEE 2009-2014.

Seminarul are loc in data de 7 februarie, la ora 11 in Sala Galbena din cadrul Institutiei Prefectului – Judetul Iasi, Strada Anastasie Panu, nr. 60, Iasi.

Evenimentul reprezinta un instrument de informare adresat potentialilor Promotori de Proiecte din Regiunea Nord Est in legatura cu oportunitatile oferite de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala prin Programul CORAI, program care are ca obiectiv principal imbunatatirea situatiei copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc social (cu o atentie speciala acordata populatiei de etnie roma) contribuind, in acest fel, la reducerea inegalitatilor sociale si economice care separa aceste grupuri defavorizate de restul societatii.

In cadrul Seminarului Informativ se vor prezenta conditiile de finantare pentru cele 3 apeluri de propuneri de proiecte lansate pana in acest moment prin intermediul Programului, respectiv „Local”, „Sinergii pentru viitor – copii aflati in situatii de risc” si „Sinergii pentru viitor – tineri aflati in situatii de risc”. Apelurile vizeaza, ca grup tinta principal, copiii si tinerii aflati in situatii de risc si prin care vor fi finantate proiecte care propun masuri concrete si eficiente pentru cresterea bunastarii acestora, prin educatie si suport social.

"Copiii si tinerii sunt de o importanta maxima pentru dezvoltarea oricarei societati. Acordarea atentiei necesare copiilor si tinerilor, cu atat mai mult in cazul in care acestia se afla intr-o situatie de risc, ar trebui sa fie o preocupare constanta pentru toti factorii de decizie. Educatia inclusiva, egalitatea de tratament si egalitatea de sanse sunt conditiile necesare pentru bunastarea copiilor si tinerilor. Intarirea coeziunii sociale si economice la nivel regional si local este, de asemenea, printre ingredientele necesare pentru o societate bine dezvoltata si egala. Si acest lucru este exact ceea ce incercam sa facem prin acest program, care, sunt sigura, isi va indeplini obiectivele ", a declarat Tove Bruvik Westberg, ambasadorul Regatului Norvegiei in Romania.

     
Tag-uri: seminar, prefectura, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii