A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677297.9281.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful vamii de la Albita, detine o vila in centrul Iasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-02-2011, ora 10:32

Seful vamii de la Albita, detine o vila in centrul Iasului

Articol de Ionut Fetcu

Daniel Cristian Corban, Seful Politiei de Frontiera Albita, arestat pentru fapte de coruptie, are in proprietate o vila de 270 de metri patrati, in centrul Iasului. Pe langa acest imobil, Corban mai are si un apartament in Iasi, obtinut prin donatie.

Declaratia de avere pe 2009 a Sefului punctului vamal Albita, retinut acum cateva zile de DNA, arata ca acesta a achizitionat in 2005 o vila de 270 de metri patrati, in centrul Iasului, foarte aproape de Palatul Culturii. In aceeasi declaratie apare si un apartament de 60 de metri patrati, tot in orasul Iasi, unde sotia lui Corban este asistenta la Spitalul de Urgente. In vila de langa palatul Culturii, locuieste la momentul de fata socrul lui Corban, Constantin Leiba. Acesta afirma ca vila ii apartine si nu ar fi in proprietatea Sefului de Vama de la Albita. " In casa asta locuim de vreo sase-sapte ani. Suntem trei familii. Eu, familia dansului si cealalta fica a mea, cu ginerele. Aici este avutia mea de o viata si fiindca s-a intamplat sa fie sot si sotie, stau la mine. " , a declarat socrul lui Daniel Corban.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii