ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2013, ora 11:00

Seful Serviciului licitatii si contracte din CFR a fost retinut de politistii ieseni pentru santaj

Articol de Alexandra Stefanescu

Virgil Tcaciuc, seful Serviciului licitatii si contracte din CFR, a fost retinut luni seara de politistii ieseni , fiind suspectat ca a santajat doi colegi care se ocupau de licitatii. Tcaciuc le-a trimis mesaje de amenintare pentru a-i determina sa renunte la functii.

Surse din Politie sustin ca cei santajati ar fi Florin Trandafirescu si Maria Monica Mihaileanu. Trandafirescu este consilier local PNL la Iasi si a fost seful Diviziei patrimoniu din CFR Iasi, iar in prezent este director general adjunct pe proiecte europene la CFR Infrastructura.

Ieri politistii au efectuat doua perchezitii in municipiul Bucuresti, atat la domiciliul lui Virgil Tcaciuc cat si la locul de munca al acestuia, ocazie cu care au fost identificate mai multe documente si telefoane mobile de pe care se presupune ca Tcaciuc le-ar fi folosit pentru a le trimite celor doi colegi mesajele de amenintare.

La nivelul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Iasi au fost primite plangerile a doua parti vatamate: un barbat de 49 de ani, din municipiul Iasi si o femeie de 39 de ani, din municipiul Bucuresti, care au reclamat faptul ca, in perioada octombrie 2012 – februarie 2013, au primit pe telefoanele mobile mai multe mesaje text prin care au fost amenintate cu darea in vileag a unor fapte imaginare compromitatoare”, informeaza IPJ Iasi.

Virgil Tcaciuc a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii