ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2014, ora 17:14

Seful Serviciului de Permise Auto Iasi, PRINS BAUT LA VOLAN, a ramas FARA ATESTATUL DE EXAMINATOR

Articol de Cristian Amariei

Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor a declansat cercetarea prealabila in cazul sefului Serviciului Permise Auto Iasi, care a fost prins baut la volan, iar ca o prima masura acestuia i-a fost retras atestatul de examinator.

"A fost declansata, luni, procedura cercetarii prealabile, iar prima masura a fost retragerea atestatului de examinator la proba practica", a declarat, Mihai Enache, purtatorul de cuvant al Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor.

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost chemat la Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a da explicatii cu privire la incident. La randul sau, prefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a spus ca luni reprezentantii autoritatii judetene au fost informati ca Ministerul de Interne a luat aceasta decizie.

"Am fost anuntati de catre Directia de Inmatriculari de la Bucuresti ca in urma discutiilor de la comisie s-a luat masura de retragere a atestatului, urmand sa ma informeze daca se vor lua si alte masuri in perioada urmatoare", a declarat, luni, prefectul Romeo Olteanu.

El a precizat ca anul viitor Tudor Minea ar fi indeplinit conditiile legale pentru a putea iesi la pensie. Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost prins baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata baut la volan, cu o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tudor Minea se afla la volanul autoturismului personal, marca Volkswagen, si a fost oprit in zona Tudor Vladimirescu din Iasi de un echipaj al Politiei Rutiere, care facea un control de rutina, pentru depistarea soferilor aflati in stare de ebrietate.

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi a fost oprit la cateva sute de metri de institutia pe care o conduce. Tudor Minea a fost pus de politisti sa sufle in aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

El a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde i s-au prelevat probe de sange. Ulterior, seful de la Permise Auto din Iasi a fost adus la sediul Politiei Rutiere, pentru a da declaratii.

La iesirea din sediul Politiei Rutiere, Tudor Minea a declarat jurnalistilor ca nu stie de ce a fost chemat, el parasind institutia fara sa faca alte comentarii. Potrivit reprezentantilor Politiei iesene, pe numele sefului de la Serviciul Inmatriculari si Perise Auto, Tudor Minea a fost deschis dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenta alcoolului, iar pana la finalizarea anchetei i-a fost suspendat permisul de conducere.

Sursa: mediafax.ro

Foto: obiectiv.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Eddie,  21.07.2018 20:48

how do i map new network drive in windows 7 Map a Network Drive in Windows 7. Right-click on Computer through the Start menu Click on Map network drive

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii