ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2013, ora 09:09

Sedinta Consiliului Judetean Iasi a avut loc in comuna Mironeasa

Articol de Cristian Amariei

Consiliul Judetean Iasi a organizat o noua sedinta in teritoriu. Sedinta ordinara din aceasta luna a avut loc la Caminul cultural din localitatea Mironeasa (comuna Mironeasa), fiind precedata, ca de obicei, de sedinta cu primarii din regiune.

Am desfasurat o noua sedinta a Consiliului Judetean in teritoriu, mai exact la Mironeasa. Au fost peste 40 de proiecte de hotarare pe ordinea de zi. Cele mai importante au vizat preluarea din administrarea Consiliului Local Letcani in administrarea Consiliului Judetean Iasi a 30 de hectare de teren in vederea realizarii primului parc industrial din judet. Este prima piatra de temelie pentru o noua industrializare a Iasului. Este un proiect ambitios, foarte costisitor, care presupune viabilizarea cu toate utilitatile a acelui teren si atragerea investitorilor doritori sa dezvolte noi facilitati de afaceri si sa angajeze un numar mare de ieseni”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

In cadrul sedintei Florica Petrache a fost validata in functia de consilier judetean. Petrache i-a luat locul in Consiliul Judetean lui Vasile Lupascu, care demisionase din aceasta functie la mijlocul acestei luni.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, sedinta, Mironeasa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii