A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727908388.8186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sectie moderna pentru recuperare neuromotorie, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
05-06-2012, ora 14:04

Sectie moderna pentru recuperare neuromotorie, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

La Iasi a fost finalizata reabilitarea si modernizarea spatiilor medicale destinate persoanelor cu dizabilitati neuromotorii de la Spitalul de Recuperare.

Acum cativa ani, aceasta sectie arata deplorabil si de aceea la propunerea personalului medical am demarat documentatiile si am alocat fondurile pentru reabilitarea acestui spatiu. Iata ca acum inauguram o clinica moderna destinata recuperarii bolnavilor, sectie in care se pot afla la tratament 100 de persoane. Vrem sa oferim conditii cat mai bune in spitalele ce le avem in coordonare”, a afirmat primarul Gheorghe Nichita.

Sectia de Recuperare Neuromotorie a Spitalului de Recuperare Iasi are 70 de paturi, sala de gimnastica recuperatorie si kinetoterapie si sala de mese. Tratamentul pacientilor este asigurat de catre cei 3 medici specialisti, insotiti de patru kinetoterapeuti. Alaturi de pacientii internati in sectie, la programele de recuperare au acces si bolnavii care vin doar pe perioada tratamentului.

Este un spatiu modern, la standarde europene si ne ajuta sa ne facem profesia. Aici vin oameni in carut si pleaca pe picioare”, a spus una din angajatele clinicii.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii