A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831745.6287.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seara de poezie la Libraria Doxologia din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-12-2015, ora 09:11

Seara de poezie la Libraria Doxologia din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Centrul Cultural Misionar Doxologia al Arhiepiscopiei Iasilor, prin Editura Doxologia, ii invita pe ieseni la un eveniment deosebit, ce va avea loc joi, 10 decembrie a.c., la Libraria Doxologia din Iasi, incepand cu ora 17.30.

Este vorba despre o seara de poezie crestina cu tema „Poeti romani in cautarea lui Dumnezeu”, in prezenta a doi invitati de exceptie: Lidia Popita Stoicescu si Marius Iordachioaia. Evenimentul este organizat sub egida Serile DOXOLOGIA, cu binecuvantarea inalt preasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

CV invitati
Lidia Popita Stoicescu este scriitor si publicist crestin, dar si redactor colaborator la Radio Trinitas, unde realizeaza emisiunea „Lumina lina” si rubrica de poezie intitulata „Poesis”.

Marius Iordachioaia este scriitor crestin, autor a doua volume de poezii: „Jurnal de tresariri”si „Cineva ma cauta prin viata mea” (aparut in 2013, la Editura Doxologia), al povestirii „Unde este Dumnezeu, mama? Unde este Dumnezeu, tata? Nu vedeti ca innebunim fara el?”si al altor texte publicate, pana acum, pe blogul „Oameni si demoni”, portalul doxologia.ro, „Ziarul Lumina” s.a..
     
Tag-uri: iasi, doxologia, poezie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii