A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720211100.1347.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seara de film la Centrul Cultural German Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

LIFESTYLE
11-05-2011, ora 13:53

Seara de film la Centrul Cultural German Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Centrul Cultural German Iasi organizeaza miercuri, 11 mai 2011, o seara de film in cadrul careia va fi prezentat in sala Bertolt Brecht, filmul Cargo subtitrat in limba romana, sub regia lui Ivan Engler si ralph Etter.Intrarea este libera.

Cargo este un film science-fiction din anul 2009, primul de acest gen produs de Elvetia si primul proiect important regizat de Ivan Engler.

Actiune: Este anul 2237. Pamantul este o planeta nelocuibila dupa un colaps ecologic, iar supravietuitorii ramasi in viata traiesc pe o statie orbitala supraaglomerata. Tanara doctorita Laura Portman se angajeaza pe nava cargo Kassandra pentru a strange banii necesari pentru calatoria catre singura planeta locuibila, Rhea. Nava trebuie sa ajunga la Statia 42, la jumatatea drumului catre Proxima.

Membrii echipajului isi petrec majoritatea timpului intr-un somn criogenic adanc si timp de 8 ani, prin rotatie, se trezesc ca sa intretina nava si sa asigure starea de criogenie a echipajului. In timpul turei ei, dupa 3 ani si 8 luni, doctorita crede ca nu mai e singura. Alaturi de capitan si de ofiterul de securitate Decker investigheaza cala. Capitanul moare insa, iar toti membrii echipajului sunt treziti din starea de criogenie.

Ei fac niste descoperi in legatura cu "marfa", pe care ar trebui sa o transporte spre Statia 42. Laura Portmann impreuna cu Decker descopera adevarata destinatie a navei si dezvaluie o frauda de proportii”, informeaza Centrul Cultural German Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii