A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720003510.144.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seara de discoteca cu impuscaturi, la Victoria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-12-2012, ora 15:01

Seara de discoteca cu impuscaturi, la Victoria

Articol de Diana Dumitriu
Zece tineri au dat cu subsemnatul toata noaptea trecuta dupa ce s-au luat la bataie la discoteca din Victoria. Un agent de paza care a vrut sa-i linisteasca pe tineri a ajuns si el la Politie dupa ce arma i s-a descarcat accidentat. Victima, un tanar de 26 de ani, a fost dusa la spital. Reprezentantii Politiei spun ca toti tinerii erau bauti.

Incidentul s-a petrecut putin dupa miezul noptii, in jurul orei 1.30, cand zece tineri aflati sub influenta alcoolului s-au batut in fata discotecii din localitatea Victoria. Posibil ca motivul scandalului sa fi fost o fata de care unii dintre tineri s-a legat. Paznicul discotecii a incercat sa-i desparta pe tineri, moment in care arma cu bile pe care acesta o avea in dotare i s-a descarcat.

"Agentului de paza i s-a descarcat arma accidental. Este vorba despre un pistol cu bile de caucuciuc, pe care il detine in mod legal", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.
Un barbat in varsta de 26 de ani a fost ranit la omoplat cu o bila de cauciuc. El a fost dus la spital. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, tanarul a fost trimis acasa iar de aici a fost chelamt la audieri. Ceilalti tineri au trecut si ei pe la sediul Politiei pentru a povesti propriile versiuni despre modul in care s-au petrecut lucrurile. Ei sunt acuzati de ”lovire” si ”tulburarea linistii publice”.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii