ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-01-2013, ora 19:52

Se lucreaza la proiectul de buget local

Articol de Diana Dumitriu

Viceprimarul Mihai Chirica a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca deja sunt primele materiale structurate, ”primele ganduri transformate in cifre pe care incercam sa le centralizam, astfel incat in perioada cea mai scurta, dupa aprobarea Legii bugetului de stat, sa-l putem si noi propune pentru dezbatere publica in vederea aprobarii de catre Consiliul Local Iasi”.

El a spus ca spera ca bugetul local sa fie aprobat pana la jumatatea lunii februarie deoarece pana pe 15 ianuarie la comisiile parlamentare vor ajunge propunerile de buget, iar dupa aprobarea bugetului de stat proiectul de buget local va fi supus dezbaterii publice.

Este un termen de 15 zile pentru aprobarea bugetelor locale. Anticipam ca bugetul local sa fie aprobat pana la jumatatea lunii februarie 2013. Noi va trebui sa facem un buget echilibrat si in concordanta cu capacitatea de asimilare a veniturilor de catre autoritatea locala. Obiectivele bugetare sunt de finalizare in programele multianuale a proiectelor aflate in derulare si a unor proiecte noi unde trebuie sa finalizam cateva lucrari legate in special de gradinite”, a mai spus Chirica.

     
Tag-uri: proiect, buget, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii