A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835074.4473.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Se clatina scaunul presedintelui. Florin Prunea: „Nu eu sunt problema”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2014, ora 08:30

Se clatina scaunul presedintelui. Florin Prunea: „Nu eu sunt problema”

Articol de Cristian Amariei
Contestat de suporterii ieseni la sfarsitul meciului din ultima etapa, cu CSU Craiova, presedintele CSMS, Florin Prunea, a anuntat ca este dispus sa plece de la club daca superiorii sai ii vor cere acest lucru.

Florin Prunea, presedinte CSMS Iasi: "Demisia mea poate sa o ceara oricine, este dreptul spectatorilor sa ceara acest lucru, spectatorii au dreptate, dar nu depinde de mine. in orice clipa pot fi demis, nu ma agat nicio secunda de scaunul de presedinte executiv al Iasiului, am trei ani aici, probabil ca e de ajuns si pentru mine."

Prunea nu crede insa ca este principalul responsabil al rezultatelor slabe inregistrate de echipa, care au fost puse pe seama problemelor financiare existente: "Stiti foarte bine ca jucatorii sunt neplatiti de trei luni, din pacate lucrurile sunt din ce in ce mai grave, dar nu cred ca Florin Prunea e problema aici."

Presedintele CSMS a explicat si cum este finantat clubul pe care il conduce: "Echipa aceasta traieste nu din banii publici, din banii pe care i-au adus jucatorii. S-au cheltuit pana acum nici jumatate din banii de televiziune pentru ca la noi salariile sunt extrem de jos, cu banii pe care echipa aceasta i-a produs, un milion doua sute de mii, un milion trei sute de mii cu tot cu ticketing."

Florin Prunea a fost numit in functia de presedinte executiv al CSMS Iasi pe 10 ianuarie 2012. In timpul mandatului acestuia, CSMS a promovat de doua ori in Liga I si a retrogradat o data.

Sursa: digi24.ro
Foto: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  07.07.2017 17:21

wh0cd29717 apcalis without prescription serevent diskus 50 mcg betapace

   
Erickaller,  13.05.2017 21:06

wh0cd8739403 Sildenafil Citrate

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii