ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-05-2014, ora 18:10

„Se cauta voluntari – Fii alaturi de noi!“

Articol de Alexandra Stefanescu

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este un eveniment national la care pot participa persoanele entuziaste, responsabile, cu dorinta de a invata lucruri noi, de a schimba ceva in comunitate, de a darui semenilor din cunostintele lor.

In acest an, Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia debuteaza in saptamana 12–18 mai 2014, cu urmatoarele activitati:

Voluntariat pentru seniori: Mandolina – instrument pentru suflet!

Testarea gratuita a persoanelor care vor sa participe la cursurile de mandolina. Voluntarii seniorii vor selecta si testa persoanele care au inclinatii pentru acest instrument. Inscrierile se fac in perioada 8–15 mai 2014, intre orele 10:00 – 12:00 sau la numarul de telefon 0743140567; selectia va avea loc in perioada 16 – 17 mai.

„Se cauta voluntari – Fii alaturi de noi!“. Cautam voluntari dornici sa se implice in activitatile si atelierele de creatie ale centrului, voluntari pentru interpretare artistica, respectiv pentru trupa de teatru si ansamblul artistic (se cauta coristi). Persoanele interesate vor avea ocazia sa lucreze cu oameni din conducerea centrului, sa se implice in organizarea si moderarea de programe pentru comunitate: cursuri, campanii de informare, intalniri cu scriitorii, concursuri, expozitii, activitati care vor avea loc in sala „Ana Aslan“.

Voluntari de toate varstele in actiune! Campanie de promovare a voluntariatului activ, dezbateri, prezentari pe teme de voluntariat in scoli, licee, institutii culturale, in perioada 15 – 16 mai, orele 13:00 – 15:00.

Oricine poate sa devina voluntar si sa aduca o contributie cat de mica la lumea care ne inconjoara. Important este doar sa iti doresti acest lucru!

Foto: infobraila.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii