A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664311.4648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scandal intr-un bar din Iasi. Sapte persoane aduse la audieri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-03-2013, ora 16:39

Scandal intr-un bar din Iasi. Sapte persoane aduse la audieri

Articol de Madalina Irimia

Sapte persoane au fost duse la audieri de politisti intrucat au provocat un scandal la un local din Iasi. Conflictul a izbucnit dupa ce administratorul barului a refuzat sa dea volumul muzicii mai tare. La iesirea din local, una dintre persoane a spart un geam de la usa de acces.

Sambata am fost sesizati prin 112 despre faptul ca a fost spart un geam la un local de pe raza municipiului Iasi. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca mai multe persoane, ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, au avut un conflict verbal cu administratorul localului, din cauza faptului ca acesta a refuzat sa dea volumul muzicii mai tare”, informeaza IPJ Iasi.

Au fost aduse la audieri 7 persoane implicate in conflict, toate fiind sanctionate contraventional cu suma de 5000 lei. A fost intocmit dosar penal fata de suspectul care a spart geamul. Nu au fost victime sau alte pagube materiale, iar intregul incident s-a petrecut in incinta localului.

Foto: wallsave.com, romanialibera.ro

     
Tag-uri: scandal, bar, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii