A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727701370.1841.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scandal cu geamuri sparte intr-un bloc din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-05-2013, ora 06:51

Scandal cu geamuri sparte intr-un bloc din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 11 mai, in jurul orelor 21.50, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca intre cinci persoane s-a iscat un conflict. In urma acestui conflict trei persoane au intrat in scara unui bloc, iar celelalte doua au spart geamurile de la usa de acces in imobil.

Politistii au identificat scandalagii, care in prezent sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si ultraj contra bunelor moravuri.

Cele doua persoane suspectate de distrugerea geamurilor au fost transportate la spital avand nevoie de ingrijiri medicale.

Din verificarile efectuate de politisti pana in prezent, rezulta ca acest conflict a pornit de la un schimb de replici care a avut loc cu putin timp inainte, intre doua dintre cele cinci persoane.

Cercetarile au relevat ca nu au fost folosite arme albe, iar politistii continua verificarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii faptelor.

Foto: satmareanul.net

     
Tag-uri: scandal, geam, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii