ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-05-2013, ora 06:48

Saptamana Nationala a Voluntariatului , la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi alaturi de partenerii sai va invita la seria de activitati organizate in perioada 15-19 mai, in cadrul celei de-a XII-a editii a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV), cel mai important eveniment de peste an dedicat voluntarilor din intreaga tara.

Ca in fiecare an, SNV cuprinde o paleta diversificata de actiuni dedicate voluntariatului: miercuri, 15 mai, intre orele 13.00-15.00, la sediul Filialei Iasi a Asociatiei Nevazatorilor (Strada Strapungere Silvestru, nr. 31, bl. T6, parter ) va avea loc workshop-ul „Promovarea voluntariatului in randul tinerilor”, in cadrul caruia vor fi selectati donatori de voce, voluntari ai bibliotecii, care vor citi in studioul de inregistrare Info-Nev; joi, 16 mai, intre orele 10.00-12.00, in colaborare cu SC ApaVital SA Iasi, a fost programata o vizita la Statia de Epurare a Apei Uzate din Dancu. Tinerilor li se vor prezenta procesul de epurare a apei uzate menajere, materialele de executie si echipamentele.

Tot in cadrul SNV va demara campania „O carte pe zi”, prin intermediul careia vor fi dotate bibliotecile scolare din judetul Iasi. Persoanele care doresc sa doneze carti o pot face atat la sediul central al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”, cat si in Complexul Comercial Palas Mall,sau la Centrele de cartier ale Primariei unde au fost amenajate urne speciale.

Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment initiat la nivel national de Asociatia Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat, in colaborare cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat. La Iasi, evenimentul este coordonat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

Foto: alba24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii