ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-11-2014, ora 13:06

Sanctiuni pentru soferii indisciplinati. In cateva ore s-au dat amenzi de peste 10.000 de lei

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 10 noiembrie, in intervalul orar 07.00- 18.00, politistii din cadrul Politiei orasului Targu Frumos, au actionat pe linia monitorizarii si controlului traficului rutier, respectiv pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care depasesc limita legala de viteza , cat si a celor care conduc autovehicule sub influenta alcoolului .

Au fost aplicate 52 sanctiuni contraventionale, in valoare de 11.100 lei, dintre care 23 pentru viteza si 1 pentru consum de alcool la volan.

Politistii au retinut 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru viteza, unul pentru pentru consum de alcool si 1 pentru depasire neregulamentara.

I. Stelica, de 42 de ani , din judetul Neamt a condus un auto pe DN 28 A in localitatea Costesti , cu viteza de 105 km/h , limita legala fiind de 30 km/h si a efectuat neregulamentar manevra de depasire a unui alt auto. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1170 de lei si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii.”, informeaza IPJ Iasi.

G. Dorin , de 43 de ani , din Targu Frumos , a fost prins de politisti pe strada Cuza Voda din localitate cu o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 810 lei si i s-a retinut permisul de conducere.

Foto: auto-business.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii