A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664831.0215.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sanctionati pentru lipirea de afise pe geamurile statiilor R.A.T.P.
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-03-2013, ora 15:41

Sanctionati pentru lipirea de afise pe geamurile statiilor R.A.T.P.

Articol de Madalina Irimia

Marti, in jurul orei 00:30, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona strazii Anastasie Panu, au observat doua persoane care lipeau afise publicitare pe geamurile statiei R.A.T.P. – ,, Moldova’’.

Politistii locali au procedat la legitimarea persoanelor in cauza, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numesc D.M. de 21 ani, domiciliat in judetul Neamt si S.M. de 20 ani, domiciliat in judetul Iasi, iar in urma verificarilor efectuate asupra lor au fost gasite 169 de afise publicitare care urmau a fi lipite fara drept in alte locatii din oras. Conform H.C.L.M. Iasi nr. 172/2002, privind expunerea prin lipire a afiselor sau anunturilor publicitare in alte locuri decat pe panourile de afisaj, persoanele mentionate au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 570 si 1.150 lei, iar ca masura complementara s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a materialelor care au facut obiectul contraventiei”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: afise, statie, RATP, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii