A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677397.1571.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Salvati Copiii” lanseaza o campanie de educare impotriva violentei asupra copiilor (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-09-2011, ora 15:05

„Salvati Copiii” lanseaza o campanie de educare impotriva violentei asupra copiilor (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Organizatia Salvati Copiii lanseaza astazi, 20 septembrie, o campanie de educare si de sensibilizare pentru a combate violenta la adresa copiilor si pentru a promova modele educationale pozitive, cu respectarea nevoilor afective si psihice ale acestora.

Aceasta campanie a fost impusa de o problema reala din societate. Bataia nu ajuta un copil sa se dezvolte. Bataia nu educa. Bataia induce frica si nesiguranta unui copil. Ea umileste si raneste sufletul unui copil. Un copil batut are toate sansele sa devina un adult care prezinta simptome legate de unele suferinte psihice, cum ar fi depresia, anxietatea, tulburari de alimentatie. Un copil batut nu va sti cum sa se poarte in societate si va fi la randul sau un copil care are un comportament agresiv. De aceea, semnalul pe care il tragem este ca avem nevoie sa ne crestem copiii fara bataie, cu modele de parenting pozitive si cu respect fata de nevoile emotionale si psihice ale copiilor. Daca noi ca societate nu renuntam la anumite mentalitati si la anumite comportamente, atunci riscam ca societatea de maine sa fie si mai agresiva decat cea de azi”, a declarat Gabriela Alexandrescu, presedintele executiv al organizatiei Salvati Copiii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii