A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664202.3256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sa o ajutam pe Andreea!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2012, ora 12:53

Sa o ajutam pe Andreea!

Articol de Madalina Irimia

Craciunul este momentul cel mai bun pentru a reflecta, a darui, pentru a arata ca putem fi mai buni cu ceilalti. De aceea, Fundatia Star of Hope Romania face un apel la dumneavoastra sa veniti in sprijinul Andreei, o tanara cu parapareza spastica care a ramas orfana de tata, iar mama sa nu mai are loc de munca.

Pana la sfarsitul anului 2012, Fundatia Star of Hope Romania a gasit solutii sa o ajute pe Andreea cu transportul pentru a ajunge la scoala. Andreea este eleva in clasa a 12 a. Din cauza diagnosticului, ea nu poate circula cu mijloacele de transport in comun. Costul transportului pe luna este de 1000 de lei, suma pe care mama sa nu o poate acoperi. Cei care doresc sa o ajute pot face o donatie in contul Fundatiei Star of Hope Romania RO36RNCB0175033618640001 – BCR Iasi sau ne pot contacta la adresa de email: office@starofhope.ro sau la nr de tel: 0232 216 253.

Campania regionala „Daruieste pentru a schimba un Destin!” de sustinere a copiilor cu dizabilitati continua. Multumim tuturor celor care s-au implicat pana acum si au fost alaturi de noi in aceasta campanie.

Serbarea de Craciun este un alt eveniment din cadrul campaniei, care va avea loc miercuri, 19 decembrie incepand cu ora 11.45 la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi din str. Bariera Veche nr 3 (in spate la Granit).

Obiectivul principal al campaniei „Daruieste pentru a schimba un Destin!” este acela de a ajuta copiii cu dizabilitati din mediul rural sa vina la la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi sa poata beneficia de sedintele de terapie recuperatorie. Pana acum am reusit sa strangem fonduri pentru a acoperi cheltuielile de terapie si transport pentru 10 copii din cei 45 care s-au adresat centrului nostru de reabilitare.

     
Tag-uri: campanie, copil, ajutor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii