A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866473.0922.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sa FIE concursuri! 1 Iunie! E sarbatoarea copiilor si a lui Papatram!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-06-2013, ora 06:02

Sa FIE concursuri! 1 Iunie! E sarbatoarea copiilor si a lui Papatram!

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 1 iunie, in avanpremiera Festivalului International al Educatiei (FIE), copiii din Iasi se vor bucura de o sarbatoare plina de povesti si culoare, in compania binecunoscutului tramvai de epoca (pe nume Papatram) si a tramvaiului galben de tip GT4 (Gunter).

Evenimentul, organizat de Editura Adenium, RATP Iasi si Asociatia Pasionatilor de Transport Public Tramclub Iasi, cu sprijinul Primariei Iasi, este conturat in jurul primului numar din seria de povesti pentru copii “Papatram si compania”.

Actiunea, ce marcheaza si Ziua Copilului, va incepe in fata Palatului Culturii, unde cei mici vor avea posibilitatea sa picteze un tramvai cu scene de poveste. De asemenea, vor participa la o serie de concursuri cu premii, vor putea urmari scenete de teatru, cantece si dansuri si vor face desene pe asfalt.

La orele 10.00 va debuta concursul de desen “1 Iunie alaturi de Papatram”, urmand ca la orele 12.00 sa aiba loc concursul de desene pe asfalt “Papatram si compania”, iar la 13.00 concursul de machetare “Sa-l gatim pe Papatram de sarbatoare”. Apoi, la orele 16.00, va fi organizata o expozitie cu desenele si machetele castigatoare. Sarbatoarea celor mici alaturi de Papatram va continua pe 15 iunie, la Palatul Copiilor din Iasi, in cadrul actiunilor FIE, cand Editura Adenium va lansa oficial revista educativa pentru copii “Papatram si compania”, autor SILVIU TEODOR STANCIU. Aceasta face parte dintr-o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor, ce are drept protagonisti tramvaie personificate.

Foto: tramclub.org

     
Tag-uri: tramvai, epoca, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii