A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758267.5584.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SIGURANTA COPIILOR PE PRIMUL LOC! Actiuni ale politistilor de prevenire in scoli si licee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-06-2013, ora 17:25

SIGURANTA COPIILOR PE PRIMUL LOC! Actiuni ale politistilor de prevenire in scoli si licee

Articol de Madalina Irimia

La final de an scolar, politistii de prevenire continua seria activitatilor educative destinate elevilor din scolile generale din Iasi sub deviza UN CAREU EDUCATIV.

Astfel, in zilele de 7 si 10 iunie a.c., politistii au fost prezenti la Scoala „Ion Ghica” si Scoala „B.P. Hasdeu” din municipiul Iasi unde „au profitat” de recreatia mare pentru a strange peste 600 de elevi in careuri si a le transmite aspecte care vizeaza siguranta personala, atat la scoala, cat si acasa. Totodata, tinand cont de faptul ca se apropie vacanta mare, copiilor le-a fost prezentat comportamentul pe care trebuie sa il aiba vara, fie pentru a nu deveni victima unui infractor, fie pentru a nu fi implicati in accidente nedorite.

Cadrul a fost unul destins, dar de impact pentru cei mici care cu siguranta isi vor aminti si pe viitor de intalnirea cu politistul si, speram, si de sfaturile primite.

Liceeni, ALEGETI UN ALT FINAL!

Atentia politistilor este indreptata si catre liceeni, iar campania de prevenire a talhariilor ALEGE UN ALT FINAL!, desi aflata pe ultima suta de metri, continua pana la clopotelul de final al anului scolar. Saptamana trecuta, in cadrul a 10 sesiuni de informare, peste 270 de adolescenti din 4 licee si colegii tehnologice din Iasi au fost vizitati de politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii. Cu acesta ocazie tinerilor le-au fost prezentate aspecte legate de implicarea in acte comise cu violenta, atat ca victima, cat si ca agresor. Politistii au insistat pe necesitatea adoptarii unor comportamente adecvate in familie, comunitate si scoala.

Foto: emaramures.ro

     
Tag-uri: politisti, elevi, scoli, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii