A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832267.8902.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a deschis prima academie IT din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2015, ora 08:25

S-a deschis prima academie IT din Iasi

Articol de Cristian Amariei
EnerEd IT Academy este prima academie specializata in domeniul IT din Iasi. Aici, profesionistii IT independenti sau angajati ai unor companii vor putea obtine certificari recunoscute la nivel international, iar persoanele fara experienta vor dobandi abilitatile si cunostintele necesare pentru isi incepe o cariera in domeniu.

Calitatea scolarizarilor este garantata de parteneriatele incheiate de EnerEd IT Academy cu Microsoft, Apple, Cisco si Linux, dar si de experienta partenerului Atid International - cea mai mare retea de invatamant privat din Israel, cu o istorie de 25 de ani de activitate educationala si in care se specializeaza anual peste 50.000 de persoane.

Cursurile vor avea loc in Iasi, in propriile laboaratoare complet dotate, in activitatea de invatare punandu-se accentul pe practicarea notiunilor de teorie predate. Trainerii EnerEd sunt persoane cu experienta, instruite sa formeze specialsti prin metode moderne, care, totodata, sunt si practicieni implicati in coordonarea de echipe complexe in cadrul companiilor si proiectelor IT.

De cativa ani, companii multinationale renumite din IT si outsourcing se lupta sa atraga tinerii din Iasi care au cunostinte in aceste domenii. Alegerea Iasului pentru dezvoltarea acestor centre se bazeaza, printre altele, si pe faptul ca orasul este un centru universitar care are capacitatea de a furniza oameni pregatiti. Se pare insa ca cei 1.000 de absolventi in zona IT, furnizati anual de invatamantul de stat, nu mai sunt suficienti, avand in vedere cererea in continua crestere, atat pentru specialisti, cat si pentru persoane cu cunostinte de baza.

O lista completa cu certificarile si specializarile care pot fi obtinute este disponibila pe www.enered.org.

Cu ocazia lansarii, EnerEd IT Academy a organizat conferinta "Competing for the Future - HR & IT Synergy", la care au participat reprezentantii companiilor IT din Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii