A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720213533.9615.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanii, cautati pe piata muncii din Germania si Danemarca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-03-2012, ora 13:42

Romanii, cautati pe piata muncii din Germania si Danemarca

Articol de Madalina Irimia

Iesenii au sansa de a se angaja in strainatate, in domeniul agricol, respectiv hotelier - gastronomie.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi pune la dispozitia prin reteaua EURES, locuri de munca vacante din domeniul agricol in Danemarca.

Astfel, sunt cautati 20 lucratori calificati in ferme de cresterea animalelor, cu varsta cuprinse intre 18-30 ani, absolventi de liceu sau facultate cu profil agricol (promotia 2011), specializarile zootehnie si medicina veterinara. Aplicantii trebuie sa aiba experienta in cresterea animalelor, responsabilitate si flexibilitate in indeplinirea sarcinilor, motivatie pentru munca si noi experiente precum si cunostinte foarte bune de limba engleza. Durata contractului este intre 6 si 18 luni. Oferta este valabila pana la data de 11 aprilie 2012.

Prin aceeasi retea EURES, AJOFM Iasi ofera si locuri de munca in Germania in domeniile

- Agricol: la culesul produselor agricole (sparanghel, capsuni) si la vanzarea acestora.

Persoanele trebuie sa aiba experienta in agricultura, conditie fizica buna si cunostinte de limba germana de baza pentru cei care vor lucra la culesul produselor agricole iar cei care vor lucra la vanzarea produselor trebuie sa aiba cunostinte extinse de limba germana. Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe saptamana.

- Hotelier – gastronomie: pentru meseriile de bucatar, camerista, ospatar, ajutor in bucatarie, ajutor in gastronomia de sistem.

Sunt solicitate persoane cu calificare profesionala incheiata sau experienta in domeniul gastronomic specificat, cu cunostinte de limba germana de baza, pentru personalul auxiliar, si extinse pentru personalul de specialitate. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
adriana mosneagu,  20.01.2015 11:06

doresc un loc de munca legal in domeniu gastronomie

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii