ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

LIFESTYLE
01-08-2011, ora 18:00

Reteta zilei: Tiramisu pudding

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda:Tiramisu pudding

Ingrediente:

• 1 l lapte,

• 2 lingurite ness,

• 4 linguri amidon,

• 3 galbenusuri,

• 4-5 linguri zahar,

• 100 g ciocolata,

• 3-4 linguri mascarpone.

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

Se desface amidonul in putin lapte.

Se topeste ciocolata la baie de aburi.

Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.

Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.

Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

Pofta buna!

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda:Tiramisu pudding

,

Ingrediente:

•             1 l lapte,

•             2 lingurite ness,

•             4 linguri amidon,

•             3 galbenusuri,

•             4-5 linguri zahar,

•             100 g ciocolata,

•             3-4 linguri mascarpone.

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

Se desface amidonul in putin lapte.

Se topeste ciocolata la baie de aburi.

Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa. 

Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.

Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

Pofta buna!

" title="Stiri despre

Ingrediente:

•             1 l lapte,

•             2 lingurite ness,

•             4 linguri amidon,

•             3 galbenusuri,

•             4-5 linguri zahar,

•             100 g ciocolata,

•             3-4 linguri mascarpone.

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

Se desface amidonul in putin lapte.

Se topeste ciocolata la baie de aburi.

Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa. 

Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.

Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

Pofta buna!

">

Ingrediente:

•             1 l lapte,

•             2 lingurite ness,

•             4 linguri amidon,

•             3 galbenusuri,

•             4-5 linguri zahar,

•             100 g ciocolata,

•             3-4 linguri mascarpone.

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

Se desface amidonul in putin lapte.

Se topeste ciocolata la baie de aburi.

Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa. 

Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.

Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

Pofta buna!

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii