A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1735006337.0777.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: POALE IN BRAU
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2013, ora 16:01

Reteta zilei: POALE IN BRAU

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta traditionala din Moldova: Poale in brau

Ingrediente

Aluat: 750 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie, 20 gr zahar, 1 praf de sare, 150 ml lapte, 150 gr unt.

Umplutura: branza de vaci, coaja de lamaie rasa, zahar, vanilie

Decor: mac

Preparare

Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga ouale batute, zaharul, sarea si treptat faina. Usor, usor incorporam faina si adaugam apoi untul topit . Se framanta bine si se lasa 20 minute la dospit. Separat se unge tava cu unt. Branza se rade si se amesteca cu coaja de lamaie, si zahar. Dupa 20 minute impartim alutul in parti egale, fiecare parte o modelam ca o bila si o intindem usor. In mijloc punem umplutura de branza si o impaturim unind colturile si apoi inca o data , astfel cat sa aiba forma ca in poza. Se ung cu ou batut , se presara mac si se introduce la cuptor acesta fiind incins bine. Se lasa la copt, iar dupa coacere se pun pe un platou.

Pofta buna!

Sursa: Bucataria-Romaneasca.ro

     
Tag-uri: reteta, prajitura, branza
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii