Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI LOCALE
Reteta zilei: Bilute de branza Roquefort cu struguri
Articol de Madalina IrimiaCronica de Iasi va propune pentru astazi un aperitiv delicios potrivit alaturi de carne de pasare!
INGREDIENTE
- 200 gr branza Roquefort
- 100 gr de feta sau branza topita
- struguri albi cu bob mare
- fistic zdrobit
MOD DE PREPARARE
- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.
- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.
- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email