A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989613.2979.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Bilute de branza Roquefort cu struguri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

LIFESTYLE
10-08-2011, ora 13:39

Reteta zilei: Bilute de branza Roquefort cu struguri

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi va propune pentru astazi un aperitiv delicios potrivit alaturi de carne de pasare!


INGREDIENTE

- 200 gr branza Roquefort

- 100 gr de feta sau branza topita

- struguri albi cu bob mare

- fistic zdrobit

MOD DE PREPARARE

- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.

- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.

- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va propune pentru astazi un aperitiv delicios potrivit alaturi de carne de pasare!

,


INGREDIENTE

- 200 gr branza Roquefort 

- 100 gr de feta sau branza topita

- struguri albi cu bob mare

- fistic zdrobit

MOD DE PREPARARE

- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.

- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.

- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.

" title="Stiri despre


INGREDIENTE

- 200 gr branza Roquefort 

- 100 gr de feta sau branza topita

- struguri albi cu bob mare

- fistic zdrobit

MOD DE PREPARARE

- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.

- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.

- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.

">


INGREDIENTE

- 200 gr branza Roquefort 

- 100 gr de feta sau branza topita

- struguri albi cu bob mare

- fistic zdrobit

MOD DE PREPARARE

- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.

- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.

- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii