ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2012, ora 17:53

Restrictii pe drumurile nationale

Articol de Diana Dumitriu

Din cauza ninsorii si a viscolului puternic si a vizibilitatii de mai putin de 5 metri au fost impuse restrictii pe o parte dintre drumurile nationale care traverseaza judetul Iasi, ne-a informat Ovidiu Laicu, directorul Directiei Drumuri Nationale Iasi.

Pe drumul Iasi - Albita, din dreptul localitatii Tomesti se circula cu restrictii pentru traficul autovehiculelor de mare tonaj, de peste 3,5 tone, la fel si pe drumul Targu Frumos - Pascani. In zona Targu Frumos-Motca, din cauza viscolului vizibilitatea este redusa sub 5 metri. De asemenea, sunt tronsoane unde circulatia se efectueaza pe o singura banda in zona localitatii Ruginoasa - Codrii Pascanilor. Pentru degajarea drumurilor se actioneaza cu autofreze, doua lame, vole cu lama si un raspanditor.

La iesirea din Iasi, pe DN24 Bucium, de la km 151 pana la limita cu judetul Vaslui exista, de asemenea, restrictii pentru autovehicule din cauza vizibilitatii care este sub 5 metri. Pentru degajarea zonei se actioneaza cu doua utilaje.

Pe DN 28 Tomesti-vama Albita este restrictie pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone. In zona au fost trimise mai multe utilaje pentru degajarea drumului. De asemenea, mai este o portiune de drum unde se circula cu dificultate, pe drumul care leaga orasul Roman de Targu Frumos.

Restrictii sunt si pe DN 24C Bivolari - Popricani, DN 24C-DN 25 Iasi - Sculeni, unde vizibilitatea este de pana la 10 metri, si se cicrula pe anumite portiuni de drum pe un singur fir; pe drumul Targu Frumos - Motca.

Foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: drum, zapada, restrictii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii