A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834551.7875.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Restaurarea cladirii ce va gazdui Muzeul Municipal va fi gata in noiembrie 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-07-2014, ora 11:16

Restaurarea cladirii ce va gazdui Muzeul Municipal va fi gata in noiembrie 2015

Articol de Cristian Amariei

Primaria deruleaza un nou proiect european ce vizeaza infrastructura culturala a orasului: infiintarea Muzeului Municipal. In acest caz, lucrarile sunt estimate a fi finalizate in noiembrie 2015.

Prezentarea proiectului „Consolidare si restaurare imobil in vederea infiintarii Muzeului Municipal Iasi” a avut loc marti, 15 iulie 2014, si i-a avut ca amfitrioni pe Mihai Chirica, viceprimar, si pe Cosmin Coman, directorul Directiei de Dezvoltare si Proiecte Europene. La eveniment a fost prezent si Irinel Tofan, directorul general al Conest, constructorul care se ocupa de renovarea cladirii ce va deveni noul Muzeu Municipal al Iasului.

Muzeul Municipal este un obiectiv care intregeste strategia de dezvoltare complexa a orasului nostru. Avem o echipa foarte buna angrenata in acest proiect si sunt convins ca acest obiectiv va fi dus la bun sfarsit”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Proiectul are o importanta aparte. „Avem o perioada estimata de implementare a proiectului pana in noiembrie 2015, valoarea totala fiind de 19,4 milioane de lei, din care contributia proprie a municipalitatii este de doar 510.000 de lei. Practic, lucrarile constau in consolidarea imobilului din strada Zmeu, format din parter, etaj si subsol, cu o amprenta la sol de 470 de metri patrati si o arie desfasurata construita de 1.000 de metri patrati. Lucrarile au inceput inca din luna aprilie si se desfasoara in ritmul normal, prevazut de grafic. Consider ca acest proiect reprezinta o piatra de temelie pentru ceea ce inseamna Iasi, Capitala Culturala Europeana in 2021”, a declarat Cosmin Coman.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii