A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662084.2044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reprezentatii de marca la Teatrul National din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
06-11-2015, ora 10:38

Reprezentatii de marca la Teatrul National din Iasi

Articol de Madalina Irimia
In acest weekend, iubitorii teatrului sunt invitati la o reintalnire cu o capodopera a dramaturgiei romanesti, „O scrisoare pierduta”, transpusa in scena de regizorul Mircea Cornisteanu.

Reprezentatia va avea loc sambata, 7 noiembrie 2015, de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri”. „Geniul lui Caragiale a surprins si imortalizat tipologii comportamentale si trasaturi esentiale ale celor care traiesc in acest spatiu geografic, ci si obsesiile vremii lui care s-au perpetuat vreme de 130 de ani si care sunt convins ca vor exista si peste 130 de ani de aici incolo”, este de parere regizorul Mircea Cornisteanu.

In distributie fac parte actori de calibru precum Petru Ciubotaru, Dionisie Vitcu, Irina Radutu Codreanu, Cosmin Maxim, Teodor Corban, Constantin Puscasu sau Doru Aftanasiu.

Tot in acest sfarsit de saptamana, Nationalul iesean prezinta spectacolul Colivia, in regia lui Cristian Hadji – Culea. Reprezentatia va avea loc pe 8 noiembrie, de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri”.

Tot duminica, 8 noiembrie, de la 19.30, de data asta in Sala „Uzina cu Teatru”, este programat spectacolul Antisocial, produs de Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu si Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii