ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-10-2014, ora 10:21

Remorca si autocamion cautate in Lituania, descoperite la Vama Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni / ITPF Iasi au descoperit un ansamblu auto, format dintr-un autocamion marca Volvo si o remorca marca Wielton, care fusesera declarate furate din Lituania, condus de un cetatean din R. Moldova.

In data de 17 octombrie, in jurul orei 03.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare treceriifrontierei, Leonid B., in varsta de 59 de ani, cetatean din R. Moldova, conducand un ansamblu auto format dintr-un autocamion marca Volvo si o remorca marca Wielton, anbele inmatriculate in R. Moldova.

In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca atat pentru autocamion cat si pentru remorca sunt emise alerte de catre autoritatile din Lituania, acestea figurandca fiind declarate furate din data de 25.09.2014.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtatorul de cuvant la ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate,conducatorul auto a declarat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autocamionul si remorca figureaza ca fiind furate.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt calificat”, iar ansamblul auto, in valoare de 146.190 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii