A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816624.8982.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Remorca furata din Italia descoperita de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-07-2015, ora 10:12

Remorca furata din Italia descoperita de politistii de frontiera

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit lucrare penala unui tanar, care conducea un microbuz la care avea atasata o remorca, care figura ca fiind declarata furata din Italia.

In data de 6 iulie, in jurul orei 22.30 in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Andrei P., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 23 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Romania, la care avea atasata o remorca marca Saab Sambo, cu numere de inmatriculare de Republica Moldova.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca remorca figureaza in bazele de date ca fiind declarata furata din Italia, din data de 04.07.2015.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele tanarului, lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt si au indisponibilizat remorca, in valoare de 11.250 lei, in vederea continuarii cercetarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii