ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2015, ora 11:03

Relu Fenechiu, incarcerat la penitenciarul Vaslui, preda cursuri de informatica detinutilor

Articol de Madalina Irimia
Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a ajuns profesor pentru detinutii cu care imparte puscaria. Acesta le preda cursuri de initiere in informatica colegilor si, astfel, primeste o reducere a pedepsei.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, si-a gasit vocatia in puscarie. Acesta preda detinutilor lectii de initiere in utilizarea calculatoarelor, potrivit Romania TV. Acesta S-a aratat dispus sa isi puna cunostintele in slujba colegilor de puscarie, mai ales ca la fiecare trei zile lucrate, i se scade o zi de pedeapsa.

Relu Fenechiu fost vizitat recent de un fost coleg de partid, caruia i-a spus ca este in forma si nu s-a plans de conditiile din inchisoare.

Relu Fenechiu si fratele acestuia, Lucian, condamnati la cinci ani de inchisoare in dosarul "Transformatorul", se afla incarcerati la Penitenciarul Vaslui.

Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, in dosarul "Transformatorul", fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intrerupatoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a institutiei.

Relu Fenechiu a fost membru al PNL timp de 18 ani si se afla la al treilea mandat de deputat in momentul condamnarii. El a fost presedintele PNL Iasi din 2004, iar din 2008 a detinut functia de vicepresedinte al PNL la nivel central, dupa decizia instantei demisionand din PNL.

De asemenea, Fenechiu a fost ministru al Transporturilor timp de sapte luni, pana in iulie 2013, cand s-a retras din aceasta functie ca urmare a condamnarii in prima instanta in dosarul Transformatorul.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Georgeta,  10.09.2015 14:46

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: stategeorgeta54@yahoo.ro

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii