ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
11-12-2012, ora 17:22

Relu Fenechiu: Vizez un post de ministru, o sa vedem care

Articol de Madalina Irimia

Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat, marti, ca vizeaza un post de ministru, precizand ca se vor intruni toate forurile USL si vor lua o decizie cu privire la o viitoare colaborare cu UDMR.

"Visez un post de ministru. O sa vedem care", a spus Relu Fenechiu la instanta suprema, care judeca dosarul "Transformatorul", in care deputatul PNL a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu.

Intrebat despre o posibila colaborare a USL cu UDMR, Relu Fenechiu a raspuns: "Ne vom intruni in toate forurile USL si vom lua o decizie cu privire la viitoarele colaborari".

Intrebat cum comenteaza afirmatia presedintelui potrivit careia nu accepta ministri cu dosare penale, Relu Fenechiu a spus ca "dosar penal inseamna ca cineva iti face o reclamatie si ca un procuror da curs acelei reclamatii".

"Daca acel procuror mai are si interesul de a face ceva rau, imediat oricine poate avea dosar penal. Eu consider ca pana in momentul in care nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva, orice cetatean poate fi considerat nevinovat. Traian Basescu este singurul din Europa ales cu trei dosare penale pe rol. Deci chiar este ultimul om din tara asta care ar trebui sa vorbeasca", a adaugat Relu Fenechiu.

Liberalul Relu Fenechiu a castigat un nou mandat de parlamentar in judetul Iasi, in colegiul Tomesti.

Liderul PNL, Crin Antonescu, declara, in 23 noiembrie, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie.

Sursa: mediafax.ro

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii