A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720183121.8876.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Regizorul Claudiu Goga se intalneste cu studentii de la Universitatea Al.I. Cuza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-05-2014, ora 08:03

Regizorul Claudiu Goga se intalneste cu studentii de la Universitatea Al.I. Cuza

Articol de Alexandra Stefanescu

Luni, 19 mai, de la ora 12.00, in Sala Senatului de la Universitatea Al.I. Cuza, regizorul Claudiu Goga si actori ai Teatrului National Iasi din distributia recentei premiere de la Sala Mare Acasa, in miezul verii de Tracy Letts, se vor intalni cu studentii coordonati de profesorul universitar Nicolae Cretu. O dezbatere in verva pe teme teatrale pornite de la vizionarea spectacolului, un schimb de idei ce continua sirul de intrevederi culturale dintre studenti si Nationalul iesean inceput de citeva stagiuni incoace.

In luna mai, spectacolul Acasa, in miezul verii se joaca la Sala Mare, de la ora 19.00, in zilele de 16, 23 si 24.

August: Osage County( Acasa, in miezul verii), comedia neagra care are in prim-plan o familie disfunctionala din Oklahoma a fost jucata de Steppenwolf in 2007 dar si pe Broadway (cu tatal lui Letts in rolul lui Beverly Weston). August: Osage County a castigat Premiul Pulitzer si cinci premii Tony in 2008, unul dintre ele pentru cea mai buna piesa. Filmul care a avut la baza acest text a avut doua nominalizari la premiile Oscar (Merryl Streep pentru rolul lui Violet Weston si Julia Roberts pentru rolul Barbarei Fordham) precum si nominalizari la Bafta si Globurile de aur.

Tracy Letts este singurul artist care a castigat atat Premiul Tony pentru interpretare (George din Cui e frica de Virginia Woolf?) cat si un Premiu Pulitzer.

Foto: eazi.ro

     
Tag-uri: regizor, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii