A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833400.5152.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Regiunea de Nord-Est va beneficia de sase autospeciale de interventie si salvare de la inaltime
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-07-2014, ora 19:07

Regiunea de Nord-Est va beneficia de sase autospeciale de interventie si salvare de la inaltime

Articol de Cristian Amariei

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) EURONEST a finalizat proiectul „Imbunatatirea dotarii cu autospeciale de interventie si salvare de la inaltime a bazelor operationale pentru situatii de urgenta in Regiunea de Nord-Est”.

Valoarea totala a proiectului a fost de 17.673.782 lei, din care 17.320.306 lei reprezinta finantare nerambursabila (98% din proiect). In cadrul proiectului s-au achizitionat sase autospeciale de interventie si salvare de la inaltime (42+3 metri), repartizate cate una pentru fiecare din cele sase resedinte de judet din Regiunea de Nord-Est.

Proiectul pe care il finalizam astazi este al treilea dintr-o serie de investitii integrate in sistemul de interventie in situatii de urgenta. Cele peste 100 de autospeciale si ambulante achizitionate pentru judetele din Regiunea de Nord-Est acopera, la acest moment, aproape toate tipurile de riscuri cu care ne confruntam in mod frecvent. Vom avea, incepand de astazi, mijloace de interventie care tin pasul cu dezvoltarea judetului. Autospeciala de interventie si salvare de la inaltime pe care am receptionat-o va putea interveni la 45 de metri, deci la cele mai inalte cladiri construite in Iasi, dar si sub poduri, in zone abrupte. Etapa a patra prevede achizitia, tot din fonduri europene, a 24 de autofreze multifunctionale si 6 vehicule tip UTV cu senile. Primele 10 freze si cele 6 senilete vor ajunge chiar in aceasta iarna, restul utilajelor urmand sa soseasca in cursul anului viitor. Prin aceste proiecte oferim tutoror locuitorilor din Judetul Iasi, dar si din celelalte judete din Regiune, aceleasi sanse la viata si la protectia bunurilor personale cu ale oricarui alt cetatean european”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi si, totodata, Presedintele ADI EURONEST.

Furnizorul celor sase autospeciale este Asocierea SC Gradinariu Import Export SRL Bucuresti & Volkan Yangin Sondurme Teknolojileri Sanayi Ve Tic. Ltd. A.S. Turcia. Valoarea contractului este de 14.077.369 lei. Proiectul, care a avut o durata de 18 luni, a fost implementat in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritara 3 - „Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de Interventie 3.3 - „Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta”.

Obiectivul principal l-a constituit crearea premiselor necesare asigurarii populatiei cu servicii de calitate, prin imbunatatirea infrastructurii serviciilor pentru siguranta publica si asistenta medicala in situatii de urgenta. Totodata, s-a vizat imbunatatirea capacitatii de raspuns in situatii de urgenta, imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie, achizitionarea de echipamente pentru interventii, precum si cresterea gradului de siguranta a populatiei din regiune.

     
Tag-uri: autospeciale, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Doamnei Rosita.,  12.12.2014 10:18

Sunt doamna Rosita suntem un legitim şi un împrumut reputaţie creditor. Suntem companie dinamica cu asistenţă financiară ne împrumut fonduri afară la persoanele care au nevoie de asistenţă financiară, care au un credit de rău sau de care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească pe afaceri.Vrem să folosească acest mediu să vă informez că am face de încredere şi asistenţă beneficiar ca fi bucuros să vă ofere un împrumut.Sa ne contactati prin adresa de mail: dawsonrositaloans@live.com Servicii topite includ; Refinance Home Îmbunătăţirea, împrumut de investiţii, credite Auto, consolidarea datoriilor, linie de Credit, a doua ipoteca, credite pentru afaceri, credite personale, maşină de împrumut, împrumut Auto. Scrie înapoi în cazul în care interesat. NUMELE COMPLET... ADRESA DE ACASĂ... sex... VARSTA... STAREA CIVILA... TARA... NUMĂRUL DE MOBIL... NUMĂRUL DE BIROU... DE STAT... VENIT LUNAR... OCUPATIA... data naşterii... SUMA NECESARĂ CA ÎMPRUMUT... DURATA ÎMPRUMUTULUI... SCOPUL ÎMPRUMUTULUI... A reveni la noi cu aceste informaţii astfel încât să putem trece mai departe ok. Sunt de aşteptare pentru a auzi de la tine bine. Doamnei Rosita. XMAS ÎMPRUMUTURI

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii