A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720043831.4558.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Referendumul este tinut de fraie la Iasi de 1320 de angajati ai MAI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2012, ora 18:05

Referendumul este tinut de fraie la Iasi de 1320 de angajati ai MAI

Articol de Anca Gabriela Cretu

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu a declarat astazi ca la desfasurarea referendumului, in judet vor participa 552 politisti, 250 jandarmi, 204 politisti de frontiera, 120 de angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta(ISU) si 200 politisti locali.

Personalul organizat de institutia Prefectului va fi mobilizat pentru paza sectilor de votare, transportul buletinelor de vot inspre si dinspre sectiile de votare, dar si pentru mentinerea ordinii si linistii publice in ziua referendumului.

Prefectul Judetului Iasi a precizat ca atat ieri, cat si astazi au avut loc videoconferinte pentru punerea la punct a ultimelor detalii pentru referendum.

Astazi dimineata a fost o videoconferinta cu prim-ministrul Victor Ponta, care a prezentat ultimele date privind referendumul, cu interventia ministrului Justitiei si a ministrului Agriculturii. Ministrul Justitiei a prezentat pedepsele care se aplica pentru nerespectarea legii, iar ministrul Agriculturii imi va trimite despagubirile care se vor da pentru fermierii care au avut de suferit din cauza secetei din aceasta vara”, a declarat Romeo Olteanu.

Seful Prefecturii Iasi a mai spus ca in cazul spitalelor si al Penitenciarului, vor fi suplimentate sectiile de votare.

Vineri vor pleca catre sectiile de votare din judet materialele electorale si buletinele de vot, iar sambata acestea vor ajunge la sectiile de votare din municipiul Iasi. Nu vor fi camere de supraveghere in sectiile de votare. Nici nu s-a pus problema vreodata. Aceste camere de supraveghere au fost cerute sa se instaleze unde erau sectii speciale de votare. Catre unitatile spitalicesti mari, cum este Spitalul Sf Spiridon, s-au arondat trei sectii de votare pentru tot ce depaseste 300 de persoane. Acelasi lucru este valabil si pentru Penitenciar. Fata de alegerile locale, la referendum voteaza toti bolnavii din spital, indiferent de unde sunt, iar la Penitenciar toti detinutii care nu au suspendat dreptul de a vota”, a adaugat prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu.

Foto: bihorstiri.ro

     
Tag-uri: referendum, Iasi, prefect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii