A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989111.8161.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reducere de 15% la toate cartile de gastronomie din Carturesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2012, ora 14:39

Reducere de 15% la toate cartile de gastronomie din Carturesti

Articol de Madalina Irimia

Daca pofta vine mancand, inspiratia culinara vine citind. Si e mai usor sa fii inspirat in bucatarie cand ai reducere de 15% la toate cartile de gastronomie din Carturesti. Intre 28 septembrie si 28 octombrie, te asteptam online si in librarii cu un meniu de carti pentru toate gusturile: despre bucate traditionale si cine elaborate, cu sfaturi pentru gatit sanatos sau pentru alegerea vinului potrivit, cu retete pentru vegetarieni, gospodine grabite sau bucatari experimentati.

In plus, iti poti exersa franceza cat prepari un sufleu sau iti poti pregati un Long Island ca in New York, pentru ca in Carturesti vei gasi mereu volume de arta culinara in engleza si franceza.

Ia-ti timp sa cauti prin cea mai extinsa oferta de carti de gastronomie din Romania si, drept rasplata, Ferran Adria, Thomas Keller, Julia Child, Jamie Oliver, Gordon Ramsay sau Anthony Bourdain te vor ajuta sa ai mereu un raspuns la intrebarea „Ce gatesc maine?”

Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi sau oferte.

     
Tag-uri: reducere, carti, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii